VERVOLGCURSUS PIANO

Inzicht in akkoorden en akkoordenschema's & toepassingen in songs

   Watch Promo   Enroll in Course

Deze cursus is het logische vervolg op de succesvolle pianocursus STARTPUNT waar je inzicht krijgt in de belangrijkste akkoorden en akkoordenschema's.

Aan de hand van instructievideo's, pdf's, backingtracks, op maat gecomponeerde nummers en bekende klassiekers leer je hoe blues, pop, rock en jazzsongs worden opgebouwd. Doordat je inzicht krijgt in de belangrijkste akkoordenschema's, leer je deze ook toepassen bij andere songs.

Je zet dus een belangrijke stap verder in je muzikale groei. Na deze cursus kan je ongetwijfeld meespelen met de meeste songs of heb je voldoende inzicht verworven om zelf te gaan componeren.


Your Instructor


Bas Bulteel
Bas Bulteel

Bas Bulteel (piano, composities) heeft in zijn carrière heel wat ervaring opgebouwd als veel gevraagd ‘accompanist’ bij zowel nationale als internationale groepen/artiesten in diverse muziekgenres, maar besloot in 2013 om zich vooral te focussen op zijn eigen carrière en projecten.

Hij richtte zijn eigen Bas Bulteel Trio op, omringd door ervaren jazzrotten Bart De Nolf op contrabas en Bruno Castelluci op drums. Zijn debuutplaat "Coming Home" was een schot in de roos en werd eind 2014 bekroond met de prestigieuze KLARA-prijs voor "beste jazzalbum van het jaar".

Huidige projecten:

Bas Bulteel Trio,

Solo-piano composities en improvisaties.

Wasdaman (cd release tour najaar 2019-2020)

Belén Martín Míguez & Bas Bulteel

Huidige side-projects:

Skordatura

Phil Abraham ‘For 4 brothers’

Rony Verbiest

Bas Bulteel studeerde piano aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag (Rob Van Bavel) en aan het Conservatorium in Utrecht (Bert Van den Brink).

Hij genoot van diverse masterclasses tijdens zijn opleiding

bij o.a. Fred Hersch, Barry Harris, Enrico Pieranunzi,

Michel Petrucciani,…

Bas speelde o.a. met internationale jazzgiants:

Toots Thielemans, Philip Catherine,

Paquito D’ Rivera, Clarck Terry, Art Farmer,

Johnny Griffin, Archie Shepp, …

Bas Bulteel is tevens docent piano aan het CaZ, Conservatorium aan Zee en geeft workshops in binnen-en buitenland.

Ook heeft hij oog voor de allernieuwste onderwijstechnieken. Zo is hij mede-oprichter van het online platform Musicmasterclasses.be.


Course CurriculumFrequently Asked Questions


Wanneer start en eindigt de cursus?
Deze cursus start nu en is voor altijd beschikbaar. Het is een complete en volledig op eigen tempo te volgen cursus. Jij beslist dus wanneer je begint en wanneer je eindigt.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Je leven lang. Na inschrijving, heb je ongelimiteerde toegang tot deze cursus, zolang je er behoefte aan hebt - met het toestel naar jouw keuze.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
We willen alleen tevreden studenten! Ben je binnen de 14 dagen toch niet tevreden, dan luisteren we graag naar je en proberen we een oplossing te vinden voor je probleem. Ben je dan toch nog niet overtuigd, dan krijg je een volledige terugbetaling. Zonder gedoe. Dus geen risico voor jou!
Hoe zorgen jullie ervoor dat ik mijn doel bereik?
Geen overload! We hebben de cursus opgedeeld in 12 modules. Die doorloop je op eigen tempo. Zo zorgen we voor dat je niet overstelpt geraakt met informatie. Dankzij de video's kun je ook zoveel keer herbekijken als je wil. De werkelijke afstand tussen Bas en jou is slechts een berichtje in de comment. Bas helpt je snel met persoonlijke feedback.

Get started now!